Puck & Co

De wereld van Puck & Co

Alle kinderen ontdekken en ontwikkelen hun eigen talenten

Dat doen zij in hun eigen tempo en in een leerrijke omgeving. Een omgeving die geborgenheid en veiligheid biedt aan onze kinderen. Deze omgeving vindt u bij alle kindercentra van Puck&Co.

Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dit ontwikkelingsproces door doorgaand verschillende educatieve activiteiten aan te bieden, rekening houdend met het niveau en interesse van ieder kind. Want in elke fase van hun ontwikkeling hebben kinderen andere behoeften en interesses en leren ze weer nieuwe dingen.

Onze activiteitenthema’s

Een plek waar uw kind zich voelt alsof het thuis is, dat is waar Kindercentra Puck&Co voor staat. Niet een verlengde van school of een noodzakelijke oppas, maar een plek waar uw kind zich kan vermaken zoals het gewend is. Alleen of samen, met de andere kinderen, de medewerkers of zelfs met eigen vriendjes. Puck&Co maakt gewoon onderdeel uit van de dagelijkse wereld van uw kind, alsof het bij een vriendje of vriendinnetje gaat spelen.

Daarnaast zijn wij ook een onderdeel van de omgeving van onze locatie. We willen actief betrokken zijn bij activiteiten die in onze omgeving worden georganiseerd. Puck&Co draagt daar graag samen met de kinderen haar steentje aan bij.

Ons doel is ook uw kinderen een gezonde leefstijl mee te geven. Dit is de reden dat wij ons de komende jaren vooral gaan richten op voeding, beweging en natuur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en openingstijden van onze peuteropvang en onze buitenschoolse opvang (BSO), kunt u terecht op onze website.

Contact met Klant&Service is mogelijk op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer 0316-229145. Mailen kan natuurlijk ook, ons emailadres is info(at)puckenco.nl.