Buitenschoolse opvang Albert Schweitzer

Een nieuwe fase in het leven van uw kind breekt aan. Uw kind gaat naar school, spannend! Voor veel ouders en kinderen is de eerste periode vooral heel erg wennen. School, werk en buitenschoolse opvang moeten met elkaar worden gecombineerd en dat is soms best lastig. Wij helpen u graag op BSO Albert Schweitzer.

De BSO neemt u de zorg uit handen

Als de school uit gaat, loopt uw kind naar het Binnenplein in onze school waar de vaste medewerkers van de BSO alle kinderen op staan te wachten. Uw kind is na schooltijd dus direct op de BSO en hoeft niet naar een andere locatie. U heeft de mogelijkheid een BSO-contract af te sluiten welke zoveel mogelijk aansluit op uw eigen werktijden.

BSO Albert Schweitzer werkt nauw samen met BSO De Ontdekking.

Het doel van onze BSO

Het doel van onze BSO is de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen, zowel tijdens de schoolweken als in de vakanties en op studiedagen. Kinderen kunnen op onze BSO kiezen wat zij willen doen. Elke maand bieden wij een gevarieerd aanbod aan BSO-activiteiten aan. Daarnaast worden er ook workshops en uitjes georganiseerd.

Spelen, leren, experimenteren, ontdekken en vooral genieten staan centraal op BSO Albert Schweitzer. Zo gaan wij er regelmatig op uit en doen wij allerlei activiteiten binnen, maar zo vaak mogelijk ook buiten.

In de vakantie wordt er gezellig samengewerkt met BSO De Ontdekking. Elke vakantie zetten onze BSO-medewerkers een afwisselend activiteitenprogramma neer.

Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat het supergezellig is. Zo is er elke keer iets nieuws. Juist die variatie weten kinderen bijzonder te waarderen, zo blijkt uit hun enthousiaste reacties.

Wilt u uw kind(eren) inschrijven voor de BSO, dat kan via onze website www.puckenco.nl.

Heeft u nog vragen over de Buitenschoolse opvang?

Contact met Klant&Service is mogelijk op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer 0316-229145. Mailen kan natuurlijk ook, ons emailadres is info(at)puckenco.nl.