Groepsindeling 2020-2021

DirecteurEddy Meijer
Interne begeleidingDinie Alberts en Josiene Stokman
OnderwijsassistenteDiete Sloetjes
AdministratiePernelle van Zoghel
ConciërgeLuit ter Voert
Groep 1-2 ACharon Wieland en Maike Abbenhuis
Groep 1-2 BMarleen Tenbergen en Marijke Haijtink
Groep 3Lies Peters en Esther Derksen
Groep 3-4Simone van Onna en Diseré Tabor
Groep 4-5Anita Vos en Marijke Haijtink
Groep 5Michel Heinen en Marike Heuveling
Groep 6Melanie Koolen en Esther Derksen
Groep 6-7Daniëlle Rodenburg en Josiene Stokman
Groep 7Astrid Boersen en Marike Heuveling
Groep 8Femke Kersbergen en Erik de Lange

Over ons team

Ons enthousiaste en professionele team staat dagelijks klaar om uw kind kennis en vaardigheden bij te brengen. Wij als team en u als ouders zijn beiden betrokken bij de ontwikkeling en begeleiding van de kinderen tijdens hun basisschoolperiode.

Het schoolteam bestaat uit een directeur, een waarnemend directeur, een intern begeleider, leerkrachten, een onderwijsassistent en een administratief medewerkster. De meesten werken parttime.
De belangrijkste taak van onze leerkrachten is het verzorgen van het onderwijs aan de leerlingen. Daarbij komen ook andere taken zoals lesvoorbereiding, nakijken of het maken van groepsplannen.

Om de kwaliteit van het onderwijs en de persoonlijke kwaliteit te bevorderen zijn er ieder schooljaar studie- en scholingsbijeenkomsten voor alle medewerkers. Deze bijeenkomsten worden gegeven door bijvoorbeeld medewerkers van onderwijsbegeleidingsdienst IJsselgroep.
Daarnaast kunnen leerkrachten zich individueel opgeven voor bij- of nascholingscursussen.
Jaarlijks is er voor alle medewerkers een bijscholingsdag van de bedrijfshulpverlening.

En ook leerkrachten blijven leren en zich professionaliseren! Om leerlingen te raken, te inspireren en hen optimaal te begeleiden, is het belangrijk dat leraren werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Onze school biedt leerkrachten hiervoor een online leeromgeving middels onze eigen Albert Schweitzerschool-academie: https://albert-schweitzer.mijneigenacademie.nl. Er is een groot aanbod van e-learning en fysieke cursussen.