Schoolgids

Welkom op de Albert Schweitzerschool

Deze schoolgids is bedoeld voor ouders die voor onze school hebben gekozen en voor hen die op zoek zijn naar een geschikte basisschool voor hun kind. De basisschooltijd is belangrijk en de school dient met zorg uitgekozen te worden. In deze gids geven wij u een beeld van onze school en kunt u lezen hoe het onderwijs op de Albert Schweitzerschool is georganiseerd.
Voor ouders van toekomstige leerlingen is deze gids een eerste kennismaking. Er kan altijd een afspraak worden gemaakt voor een informatief gesprek met een rondleiding door de school. U krijgt zo een goede indruk van de school, op grond waarvan u mede uw keuze kunt bepalen. Nieuwe kleuters ontvangen een boekje en hun ouders krijgen een speciaal boekje met allerlei informatie over groep 1-2.
Wij hopen dat deze gids bijdraagt aan de goede samenwerking tussen u en ons team. Ons enthousiaste en professionele team staat dagelijks klaar om uw kind kennis en vaardigheden bij te brengen. Wij als team en u als ouders zijn beiden betrokken bij de ontwikkeling en begeleiding van de kinderen tijdens hun basisschoolperiode. De basisschoolperiode is dan ook een belangrijke periode in het leven van elk kind.
U kunt ons altijd aanspreken op de inhoud van de gids of om toelichting vragen.

Klik op de afbeelding om de schoolgids te downloaden.