Voorleesdagen

Van 23 januari t/m 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, worden door anderen voorgelezen. Bijvoorbeeld met behulp van prentenboeken.
In 2017 is het prentenboek van het jaar 'De kleine walvis' van Benji Davies. Dit verhaal gaat over Boy die een jonge walvis op het strand vindt. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap....
Op ons Binnenplein hebben de peuters en de kleuters gezamenlijk de voorleesdagen geopend, waarbij ook de rode voorleesstoel in gebruik is genomen. Miranda van de bibliotheek heeft voorgelezen uit het prentenboek 'De kleine walvis'.
In de bibliotheek Montferland is er ook aandacht voor de voorleesdagen. Zo is er in de bibliotheek van Didam een interactieve voorstelling 'De kleine walvis' voor peuters en kleuters: zaterdag 4 februari om 11.00 uur en de toegang is gratis.
Meer informatie op http://www.bibliotheekmontferland.nl/de-nationale-voorleesdagen-2017.html (voorstelling) en op http://www.nationalevoorleesdagen.nl (voorleesdagen).

      

      

   

      Copyright © 2013 All Rights Reserved. Iconen by Albert Schweitzerschool, KVK: 41047360